Ervaringen van ouders

Wat ouders zeggen

Wat zijn wij blij met je hulp! Al 2 maanden was Bram iedere nacht wakker tussen 2:00 en 5:00. Het was echt niet meer vol te houden. Met een strak plan zijn we er tegenaan gegaan en na een week hadden we resultaat! Eindelijk slapen we weer… Dankjewel!

Bram (10 maanden)

5/5

Opeens was hier de bedtijd een vreselijke strijd. En als ze dan eenmaal sliep werd ze in de nacht weer wakker en kon het weer uren duren voordat ze sliep. Lisette gaf ons adviezen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Het was heel fijn om iemand naast je te hebben waardoor je weet dat je op de goede weg zit. Het gaat hier al zo veel beter nu. Heel blij dat je ons hebt kunnen helpen!

Liv (2 jaar en 7 maanden)

5/5

Sebas heeft reflux en sliep daarom alleen maar op ons of in de draagzak. Lisette heeft ons heel liefdevol begeleid om hem langzaam te leren in zijn eigen bedje te slapen. Wij kunnen Lisette zeker aanbevelen.

Sebas (6 maanden)

5/5

Lisette heeft ons geweldig geholpen in het vinden van de juiste aanpak om onze dochter Nina beter te laten slapen. Nina begon rond 4 maanden ineens te spoken. ‘s Nachts uren achter elkaar wakker, ‘avonds niet willen inslapen, hazenslaapjes overdag: we hebben het allemaal voorbij zien komen. Toen ze 8 maanden was hebben we uiteindelijk de hulp van Lisette ingeschakeld. We zagen al snel dat Nina meer uren overdag maakte en daardoor beter in haar vel zat. De juiste aanpak overdag werkte ook door in de nachten: het door de soms even voor we effect zagen maar door vol houden hebben wij nu een kind dat ‘s nachts 11 uur aan een stuk slaapt en overdag zonder klagen naar bed gaat. Wat een verschil! Lisette begrijpt snel waar de pijnpunten liggen en geeft rustig en consequent advies, maar geeft je ook het vertrouwen om je eigen gevoel te volgen. Ik zou zelf een volgende keer niet meer zo lang wachten met hulp vragen en raad haar aan iedereen aan die in hetzelfde schuitje zit.

Nina (8 maanden)

5/5

‘Na de geboorte van onze zoon prezen mijn man en ik onszelf heel gelukkig met zo’n rustig en makkelijk kindje. We hadden in onze omgeving de nodige horrorverhalen gehoord over slaapproblemen, maar die van ons sliep gelukkig als een roosje en we dachten dan ook dat die ellende ons bespaard was gebleven. Helaas was niks minder waar, want met de slaapregressie van 4 maanden kwam ook de onrust en de oververmoeidheid. Slaapjes overdag gingen alleen nog maar wandelend in de kinderwagen, als we geluk hadden sliep hij zo’n half uurtje per keer en ‘s nachts moesten we er soms wel 10x uit omdat hij weer huilend wakker werd. Maandenlang hebben we alle boeken en blogs gelezen die we konden vinden en allerlei verschillende manieren geprobeerd om hem beter en langer te laten slapen. Maar niks hielp. Tot we in contact kwamen met Lisette van Doordromers. Wat een verademing! Op het moment dat we écht het licht aan de einde van de tunnel niet meer zagen heeft Lisette ons met een enorm uitgebreid en persoonlijk slaapplan weer houvast gegeven en met behulp van hele praktische tips zijn we langzaamaan weer in een goed ritme terecht gekomen. Bovendien was ze naast het plan ook altijd bereikbaar voor aanvullende adviezen of een luisterend oor, iets wat ons als ‘first time parents’ ook veel rust en vertrouwen gaf. We zitten inmiddels weer in de volgende slaapregressie, maar deze keer zijn we een stuk beter voorbereid en kunnen we door het slaapplan van Lisette veel beter vasthouden aan de juiste methodes om onze zoon zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen en zelf ook zoveel mogelijk slaap te krijgen. Lisette, we zijn je eeuwig dankbaar voor je hulp tijdens deze uitdagende periode en we hopen dat je nog heel veel andere wanhopige ouders even blij kunt maken als ons!’

Andreas (7 maanden)

5/5

Onze kleine ondeugd slaapt eindelijk steady door dankzij de hulp van Doordromers. Zo fijn om met een concreet plan aan de slag te gaan en je vragen te kunnen stellen. Duurde een paar weken bij Anna voordat ze echt doorsliep maar we hebben volgehouden met resultaat!  Ze slaapt nu zo goed als iedere nacht door tot 6:00 uur. Onze dank is groot Lisette! Ik gun alle ouders die doodmoe zijn een slaapcoach zoals Liset. Wacht dus niet te lang, want het leven is zoveel leuker als je door kunt slapen 🙂

Anna (13 maanden)

5/5

Heel heel bedankt! Het is bizar goed gegaan! Hij slaapt inmiddels gewoon zonder in te bakeren en zonder hulp in zijn eigen bedje. Door jouw tips! Super bedankt echt waar. Ik ben je erg dankbaar!

Altay (7 maanden)

5/5

Melle was 1,5 en werd elke nacht wakker. Op zoek naar melk, want dat was hij gewend met inslapen. Lisette heeft ons dit inzicht gegeven en hoe we het konden doorbreken. Een andere aanpak deed wonderen. In een paar dagen sliep hij door! Nog steeds zijn we haar zo dankbaar hiervoor.

Melle (1,5 jaar)

5/5

Veel gestelde vragen

Ik begeleid je van A tot Zzz. Als er na onze kennismaking een klik is dan gaan we van start. Dan doe ik eigenlijk altijd met een uitgebreide intake. Aan de hand hiervan krijg ik een goed beeld van wat er speelt en wat er nodig is om het slapen weer op de rit te krijgen. We hebben persoonlijk contact en je ontvangt een uitgebreid slaapplan op maat. Hiermee kun je zelf direct aan de slag. Tussentijds houd ik vinger aan de pols en ben ik vrijwel dagelijks bereikbaar voor coaching, om je vragen te beantwoorden of mee te kijken met een slaaplog.

Dit is erg afhankelijk van de uitgangssituatie en ook de slaapdoelen die je als ouder hebt voor je kind. Maar in 3 weken zet je altijd wel grote stappen.

Factoren die een rol spelen in hoe snel we (kunnen) gaan zijn bijvoorbeeld de leeftijd van je kindje, het type slaapprobleem, of er onderliggende problemen zijn die de slaap extra verstoren (zoals reflux of allergie) maar ook het temperament van je kleintje 

De Droomritme methode is de enige echte no-cry methode in slaapcoaching van baby’s en peuters. Doordat responsiviteit centraal staat, je inspeelt op de natuurlijke ritmes van je kindje en je geleidelijk in kleine stapjes werkt aan zelfstandig leren slapen is het zeker mogelijk om zonder tranen de weg naar dromenland te vinden. Dit scheelt zo veel stress bij zowel ouders als baby! Natuurlijk zal een onrustige baby ook huilen, maar jij bent als ouder een kei in troosten en dat mag altijd. Ik zal je nooit vragen om je kindje gewoon maar te laten huilen.

De Droomritme methode is een holistische aanpak. Daarom past deze methode ook heel goed bij onrustige baby’s. Ik kijk verder dan alleen het slapen en werk ook aan het wegnemen van de onrust. Ik ben opgeleid tot onrustdeskundige waardoor ik je kan helpen de oorzaak van de onrust weg te nemen. Daarnaast zie je dat baby’s die veel huilen en weinig slapen wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van slapen. En uit eigen ervaring weet ik dat je als ouder met een huilbaby je ook erg radeloos kunt voelen. Dan is begeleiding van een slaapcoach erg prettig.

Lisette Reve

Professionele slaapcoaching van A tot Zzz

Winkelwagen 0