Wat kun je verwachten?

Professionele begeleiding bij de slaapproblemen van je kind

1

Kennismaking

Vrijblijvende kennismaking. Wat speelt er? Past mijn aanpak bij jullie?

2

Analyse

Wat zijn de oorzaken die het slapen storen? En wat doe je eraan? 

3

Slaapplan

Slaapplan op maat. Hoe pak je het aan? Een stappenplan naar meer slaap

4

Begeleiding

Coaching en begeleiding gedurende 3-6 weken

5

Slaap

Je kind gaat weer lekker slapen. Meer balans in je gezin

Tarieven

Basis

Zelf aan de slag met een slaapplan op maat

€ 350,-

Meest
gekozen

Intensief

Slaapplan op maat met intensieve begeleiding

€ 650,-

Telefonisch consult

Stel je vragen en krijg direct concreet advies

€ 95,-

Heb je een kleine portemonnee maar wel behoefte aan echte hulp?
Neem vooral contact met me op, dan vinden we daar een oplossing voor!

Wat ouders zeggen

Wat zijn wij blij met je hulp! Al 2 maanden was Bram iedere nacht wakker tussen 2:00 en 5:00. Het was echt niet meer vol te houden. Met een strak plan zijn we er tegenaan gegaan en na een week hadden we resultaat! Eindelijk slapen we weer… Dankjewel!

Bram (10 maanden)

5/5

Opeens was hier de bedtijd een vreselijke strijd. En als ze dan eenmaal sliep werd ze in de nacht weer wakker en kon het weer uren duren voordat ze sliep. Lisette gaf ons adviezen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Het was heel fijn om iemand naast je te hebben waardoor je weet dat je op de goede weg zit. Het gaat hier al zo veel beter nu. Heel blij dat je ons hebt kunnen helpen!

Liv (2 jaar en 7 maanden)

5/5

Sebas heeft reflux en sliep daarom alleen maar op ons of in de draagzak. Lisette heeft ons heel liefdevol begeleid om hem langzaam te leren in zijn eigen bedje te slapen. Wij kunnen Lisette zeker aanbevelen.

Sebas (6 maanden)

5/5

Veel gestelde vragen

Ik begeleid je van A tot Zzz. Als er na onze kennismaking een klik is dan gaan we van start. Dan doe ik eigenlijk altijd met een uitgebreide intake. Aan de hand hiervan krijg ik een goed beeld van wat er speelt en wat er nodig is om het slapen weer op de rit te krijgen. We hebben persoonlijk contact en je ontvangt een uitgebreid slaapplan op maat. Hiermee kun je zelf direct aan de slag. Tussentijds houd ik vinger aan de pols en ben ik vrijwel dagelijks bereikbaar voor coaching, om je vragen te beantwoorden of mee te kijken met een slaaplog.

Dit is erg afhankelijk van de uitgangssituatie en ook de slaapdoelen die je als ouder hebt voor je kind. Maar in 3 weken zet je altijd wel grote stappen.

Factoren die een rol spelen in hoe snel we (kunnen) gaan zijn bijvoorbeeld de leeftijd van je kindje, het type slaapprobleem, of er onderliggende problemen zijn die de slaap extra verstoren (zoals reflux of allergie) maar ook het temperament van je kleintje 

De Droomritme methode is de enige echte no-cry methode in slaapcoaching van baby’s en peuters. Doordat responsiviteit centraal staat, je inspeelt op de natuurlijke ritmes van je kindje en je geleidelijk in kleine stapjes werkt aan zelfstandig leren slapen is het zeker mogelijk om zonder tranen de weg naar dromenland te vinden. Dit scheelt zo veel stress bij zowel ouders als baby! Natuurlijk zal een onrustige baby ook huilen, maar jij bent als ouder een kei in troosten en dat mag altijd. Ik zal je nooit vragen om je kindje gewoon maar te laten huilen.

De Droomritme methode is een holistische aanpak. Daarom past deze methode ook heel goed bij onrustige baby’s. Ik kijk verder dan alleen het slapen en werk ook aan het wegnemen van de onrust. Ik ben opgeleid tot onrustdeskundige waardoor ik je kan helpen de oorzaak van de onrust weg te nemen. Daarnaast zie je dat baby’s die veel huilen en weinig slapen wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van slapen. En uit eigen ervaring weet ik dat je als ouder met een huilbaby je ook erg radeloos kunt voelen. Dan is begeleiding van een slaapcoach erg prettig.

Lisette Reve

Professionele slaapcoaching van A tot Zzz

Winkelwagen 0